Bestil tid: 5093 2018 info@kliniklivskraft.dk

Det bedste ved zoneterapien er, det virker både fysisk og psykisk, og mine klienter har gode resultater. 

Marianne Frimer

Marianne Frimer, indehaver af Klinik Livskraft i Hornslet. 

Jeg er uddannet zoneterapeut og massør. Har bestået en fuld eksamen i anatomi/fysiolog, sygdomslære, sundhedspsykologi, Her ud over har jeg førstehjælpsbevis, som vedligeholdes hvert andet år, fører journal i klinikken og efteruddanner mig løbende.

Da jeg læste anatomi/fysiologi blev jeg interesseret i at arbejde med kroppens muskler og uddannede mig derfor til massør. Efterfølgende har jeg taget kursus i muskulær zoneterapi, ansigts zoneterapi, baby zoneterapi, hotstone massage, triggerpunkter, graviditets massage og Gua Sha massage.

Ud over arbejdet i min klinik i Hornslet og er jeg behandler hos Lübker Square i Nimtofte. Har løbende virksomhedsaftaler og er frivillig massør/zoneterapeut til Marselisløbet i Aarhus og Rosenholmløbet i Hornslet. 

For år tilbage siden blev jeg “You-Turn instruktør” – værktøjer som inddrages i behandlingen efter behov. Min viden omkring kost og vitaminer kommer naturligvis andre til gavn i behandlingsforløbet.

Jeg er medlem af brancheforeningen FDZ og er RAB godkendt. Hvis du gerne vil vide mere om RAB og FDZ, kan du trykke på nedenstående logoer:

 

Close Menu