Bestil tid: 5093 2018 info@kliniklivskraft.dk

Behandlinger

Zoneterapi Hornslet

Zoneterapi

Zoneterapi foregår med behagelige masserende tryk under primært fødderne. Tryk på foden er med til at opnå udskillelse af affaldsstoffer og øget blodgennemstrømning. Dermed stimuleres kroppens organer, muskler, nerver, hormoner og immunforsvar til at arbejde bedre i kroppen. Det giver lindring på smerter og forbedrer symptomer.

Har du problemer med migræne, træthed, stress symptomer, menstruationsforstyrrelser, hormonelle forandringer, sportsskader, smerter i skulder, lænd og led, allegier, høfeber, mave- og fordøjelsesproblemer, fertilitet eller noget helt andet? Måske trænger din krop til selvforkælelse eller at få styrket immunforsvaret? … så kan zoneterapien hjælpe dig.

Praktisk: Du skal ikke medbringe noget selv til behandligen, jeg sørger for det hele. Du ligger iført dit tøj på ryggen på en briks med bare fødder og får et tæppe over dig og en pude under hovedet.

Behandlingstid: 60 min for voksne (fra 20 år) og 45 min for unge (13-19 år) inkl. ankomst, behandling, afslapning, et glas vand og betaling. 

Massage Hornslet

Zoneterapeutisk massage

Massagen har grundtagene fra fysiurgiske massage, det vil sige en klassisk dyb muskelmassage.

Den zoneterapeutisk tilgang til massagen giver dig ekstra effekt til den klassiske massage. Her bruges viden fra zoneterapien, hvor behandleren arbejder med medianer, nervesystemet og organerne. 

Organerne har en sammenhæng med hele vores rygsøjle og vores psyke. Det er nødvendigt for en helhedsforståelse af kroppen at kunne vurdere, om et problem stammer fra ryggen eller fra et organ. Behandling af medianer tilfører kroppen energi.
 
Massagen øger dit velvære, reducerer stivhed i led og muskler, giver en rankere holdning og tilfører kroppen ny energi og styrke.
 
Praktisk: Du skal ikke medbringe noget til selve behandlingen, jeg sørger for det hele. Du ligger på maven på en briks i dit undertøj og får et tæppe over dig.

Behandlingstid: 45 eller 60 minutter inkl. ankomst, behandling, afslapning, et glas vand og betaling. 

øreakupunktur Hornslet

Øreakupunktur

Hvis der er et problem eller en lidelse i kroppen vil det afspejles i øret. Ved sygdom eller ubalance i kroppen, opstår ømme punkter i øret. Det er disse punkter der påvirkes ved behandling med nålene i ørerne. Øreakupunktur er en behandlingsform, som tilbydes i klinikken ved f.eks. smerter i lænd, håndled, skulder, som afstressende middel ved stress og i forbindelse med allergi og høfeber.

Øreakupunktur bruges primært sammen med zoneterapi.

Praktisk: Der bruges tynde, sterile silikone nåle specielt beregnet til ørene. Der placeres 3-5 nåle i hvert øre, som bliver siddende under behandling. Alternativt kan der bruges små plastre med en kornkugle i midten, som bliver siddende i øret et stykke tid efter behandlingen.

Børne zoneterapi Hornslet

Baby og bØRN zoneterapi

Zoneterapi til babyer og børn er både meget effektivt og meget blidt. Børn reagerer ofte hurtigt på behandligen, og da zoneterapi også består af en tæt kropskontakt, skaber det samtidig en tryghed og ro.

Når babyer og børn behandles med zoneterapi, er behandligen som udgangspunkt af kortere varighed end hos voksne. Antallet af behandlinger vil naturligvis afhænge af dit barns alder, specifikke symptomer samt varigheden og hyppigheden af symptomernes forekomst. Almindeligvis skal der ikke mere end 3-4 behandlinger til, før dit barn får det bedre af zoneterapien.

Praktisk: Da ingen spædbørn er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om behandlingerne. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte mig på 5093 2018. Har du barnevogn med, kan den stå i ly under tag lige uden for indgangen. Der er bordplads og vask til rådighed, hvis du skal skifte dit barn.

Behandlingstid: ca. 30 min for baby/børn (0-12 år) inkl. ankomst, behandling, afslapning, et glas vand og betaling.

Kombi-behandling

Til dig, der har brug for lidt ekstra. I en kombi behandling kombineres både zoneterapi, zoneterapeutisk massage og øreakupunktur i en længere og afslappende behandling. Du vil føles dig let og afslappet i hele kroppen under og særligt efter behandlingen.

Behandlingstid: 90 minutter inkl. ankomst, behandling, afslapning, et glas vand og betaling.

Close Menu